Porkkalapiirakka tehdään vaivattomasti valmistaikinasta. Suussa sulava täyte syntyy Auran Valkosipuli-persiljalevitteestä. Tämä ihana suolainen piirakka ihastuttaa erityisesti joulunajan suolaisena tarjottavana.
Punajuurikolmioleivät valmistuvat pienellä vaivalla, mutta suurella makunautinnolla. Leipien väliin sujautetaan Jalostajan vegaanista punajuurisalaattia, joka tekee leivistä supermehevät ja maukkaat.
Lyttyperunat on trendiherkku, joka muuntuu astetta juhlavammaksi tarjottavaksi tofuskagenin ja merileväkaviaarin myötä. Auran vegaaninen valkosipulimajoneesi antaa skagenille mojovan maun.
Nyhtötortillat ovat hauskaa ja herkullista seurusteluruokaa. Tämä vegeherkku sopii mainiosti isommallekin porukalle jaettavaksi. Ruoka kootaan soijarouheella täytetyistä tortillarullista, jotka kuorrutetaan juustolla ja paahdetaan uunissa makoisiksi. Vuoasta nyhdetään tortilloja lautaselle kätevinä suupaloina.
Punajuuricarpaccio on juhlava alkuruoka, joka sopii vaikka aattoaterian alkuun. Punajuuri, timjami ja pirteä piparjuurikastike ovat ihania yhdessä. Voit valmistaa ruoan tarjolle laakealle vadille tai valmiina annoksina lautasille.
Kikhernemureke on vegaanisen joulupöydän kunkku. Mehevä, maukas ja helppotekoinen vegemureke saa juhlan tunnun, kun sen koristelee näyttävästi juuressipseillä, smaragdinhohtoisilla granaattiomenan siemenillä sekä tuoreella timjamilla. Sinappinen kastike kruunaa makuelämyksen.
Paahdettu rosolli ja valkosipuli-persiljakastike maistuu joulupöydässä perinteisen rosollin sijaan. Levitä kastike vadin pohjalle ja asettele paahtuneet juurekset päällä ja saat hetkessä juhlavan tarjottavan. Kuivatut karpalot, pähkinät ja tuoreet yrtit nostavat annoksen luksusluokkaan.
Supernopea parsa-pestopasta on kevätherkku vailla vertaa. Nopea pastakastike valmistuu Auran vegaanisesta pestolevitteestä. Paista parsaa vain hetki, jolloin se on parhaimmillaan.
Tomaattibruschettat on klassikko, johon Auran vegaaninen valkosipuli-persiljalevite tuo uutta jujua. Makoisat leivät sopivat pikkunälkään, illanistujaisten herkkupalaksi tai juhlapöydän vetonaulaksi.
Se kaikista paras nachopelti valmistetaan itse tehdyistä tortillasipseistä. Muheva soijarouhetäyte, raikas tomaattisalsa ja reilu töräys Auran vegaanista kastiketta saavat makunystyrät onnesta sykkyrälle. Auran chili-vuusto texmex-kastike tuo vegaaniseen herkkuun juustoisen pehmeää makua.
Mango-avokado nuudelisalaatti on yhtä aikaa raikas ja ruokaisa. Nauti salaatti lounaaksi tai pakkaa mukaan vaikka piknik-koriin. Auran lime-jalapeno texmexkastike nostaa annoksen luksusluokkaan.
Tofukinkku on vegaanisen joulupöydän kunkku. Kylmäsavutofusta, mantelijauheesta ja mausteista valmistettu vegekinkku maistuu ihan jokaiselle. Herkullinen sinappihuntu sekä kokonaiset neilikat viimeistelevät juhlavan ulkomuodon. Tähteelle jääneen tofukinkun voi välipäivinä viipaloida ohuiksi siivuiksi leivän päälle.
Chai-kahvi lämmittää kuin sisäinen villasukka. Ihanasti kanelille, kardemummalle ja neilikalle maistuvan kahvijuoman voi halutessaan kruunata kermavaahtopilvellä.