|
Sunspelt Laktoositon Maidoton
Parsa-herne spelttirisotto
Täyttävä, mutta kesäisen raikas spelttirisotto syntyi kaupallisessa yhteistyössä SunSpeltin kanssa. Riisin sijaan ekologisempi ja terveellinen risotto syntyy helposti speltistä. Parsakautena tankoparsasta ja herneistä loihtii ihanan kesäisen aterian. Spelttirisotto maistuu raikkaalle ja on samalla täyttävä ja kaunis ateria lautasella.
Lue lisää
|
Arkiruoat Sunspelt Gluteeniton
Kvinoasalaatti ja paahdetut kikherneet
*Ravinteikas ja täyttävä kvinoasalatti syntyi kaupallisessa yhteistyössä SunSpeltin kanssa. Ravinteikas kvinoasalaatti sopii erinomaisesti kesäpäiviin, sillä se on raikas, mutta täyttävä. Suomalainen kvinoa saa tässä salaatissa kaverikseen paahdetut kikherneet ja herkullisen appelsiini-vinegretten, eli ranskalaisen salaatinkastikkeen.
Lue lisää
Nopea speltti-pestopasta | Minska reseptit
Sunspelt Laktoositon Maidoton
Nopea speltti-pestopasta
Nopea speltti-pestopasta syntyi kaupallisessa yhteistyössä SunSpeltin kanssa. Arjen nopein pasta syntyy kotimaisesta spelttipastasta, vegaanisesta basilikapestosta ja muutamasta muusta aineksesta. Annoksen kruunaa hyvänmakuinen hamppuparmesaani.
Lue lisää
Unelmainen porkkanakakkupuuro | Minska reseptit
Aamupalat Herkut Välipalat
Unelmainen porkkanakakkupuuro
Unelmainen porkkanakakkupuuro on suussa sulava yhdistelmä klassisen porkkanakakun makua ja kuitupitoista spelttipuuroa. Herkullinen puuro sopii sekä aamu- ja välipalaksi että terveelliseksi herkuksi.
Lue lisää
Mustaherukkatuorepuuro | Minska reseptit
Aamupalat Välipalat Sunspelt
Mustaherukkatuorepuuro
Mustaherukka, punaherukka ja herkullinen tuorepuuro, nam! Helppo ja maittava mustaherukkatuorepuuro on kiireisten aamujen ykkösvalinta.
Lue lisää