Suolaiset joulutortut maistuvat makeiden sijaan glögin kaverina tai vaikka jouluaterian alkuruokana. Herkullinen täyte sekoitetaan Auran Maustamattomasta Majoneesista, merileväkaviaarista ja mausteista. Jos haluat tortuista täysin vegaaniset, käytä Auran Vegaanista Majoneesia.
Italialaiset salaattiveneet sopivat pikkusyötäväksi illanistujaisiin tai pikkunaposteltavaksi melkein milloin vain. Valitse tukeva salaattilaji, jotta veneet on helppo syödä sormin.
Juhlapöydän helpoin perunasalaatti tehdään tuunaamalla valmis Jalostajan vegaaninen perunasalaatti merileväkaviaarilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa salaatti noutopöydässä tai viikonlopun päivällispöydässä.
Supernopea parsa-pestopasta on kevätherkku vailla vertaa. Nopea pastakastike valmistuu Auran vegaanisesta pestolevitteestä. Paista parsaa vain hetki, jolloin se on parhaimmillaan.
Tomaattibruschettat on klassikko, johon Auran vegaaninen valkosipuli-persiljalevite tuo uutta jujua. Makoisat leivät sopivat pikkunälkään, illanistujaisten herkkupalaksi tai juhlapöydän vetonaulaksi.
Se kaikista paras nachopelti valmistetaan itse tehdyistä tortillasipseistä. Muheva soijarouhetäyte, raikas tomaattisalsa ja reilu töräys Auran vegaanista kastiketta saavat makunystyrät onnesta sykkyrälle. Auran chili-vuusto texmex-kastike tuo vegaaniseen herkkuun juustoisen pehmeää makua.
Mango-avokado nuudelisalaatti on yhtä aikaa raikas ja ruokaisa. Nauti salaatti lounaaksi tai pakkaa mukaan vaikka piknik-koriin. Auran lime-jalapeno texmexkastike nostaa annoksen luksusluokkaan.