Nopea speltti-pestopasta syntyi kaupallisessa yhteistyössä SunSpeltin kanssa. Arjen nopein pasta syntyy kotimaisesta spelttipastasta, vegaanisesta basilikapestosta ja muutamasta muusta aineksesta. Annoksen kruunaa hyvänmakuinen hamppuparmesaani.
Pestopasta
3 dl SunSpelt fusilli spelttikierrepastaa pala kesäkurpitsaa kourallinen kirsikkatomaatteja 1/3 prk basilikapestoa tuoretta basilikaa ripaus suolaa + öljyä + vettäHamppuparmesaani
1 rkl kuorittuja hampunsiemeniä 1 rkl ravintohiivahiutaleita ½ tl paprikajauhetta ripaus suolaaKaupallinen yhteistyö | SunSpelt
Valmistusohjeet
Pestopasta:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Kuutioi kesäkurpitsa. Voit halutessasi kaapia lusikalla siemenkodan pois. Lorauta öljyä pannulle ja kuullota kesäkurpitsakuutioita, kunnes ne saavat väriä.
- Halkaise kirsikkatomaatit.
- Valuta kypsä pasta ja sekoita siihen vegaaninen basilikapesto, halkaistut kirsikkatomaatit ja haluamasi määrä tuoretta basilikaa.
- Tarjoa hamppuparmesaanin kanssa!
Hamppuparmesaani:
- Sekoita ainekset kulhossa ja mausta suolalla. Tarjoa!