Nopea speltti-pestopasta | Minska reseptit

Nopea speltti-pestopasta

1 annosVegaaninen, maidoton, laktoositonHelppoN. 20min

Pestopasta

3 dl Sunspelt fusilli spelttikierrepastaa*
pala Kesäkurpitsaa
kourallinen Kirsikkatomaatteja
1/3 prk Basilikapestoa*
Tuoretta basilikaa
ripaus Suolaa*
+ Öljyä*
+ Vettä

Hamppuparmesaani

1 rkl Kuorittuja hampunsiemeniä*
1 rkl Ravintohiivahiutaleita*
½ tl Paprikajauhetta*
ripaus Suolaa*

Kaupallinen yhteistyö | SunSpelt

Valmistusohjeet

Pestopasta:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
  2. Kuutioi kesäkurpitsa. Voit halutessasi kaapia lusikalla siemenkodan pois. Lorauta öljyä pannulle ja kuullota kesäkurpitsakuutioita, kunnes ne saavat väriä.
  3. Halkaise kirsikkatomaatit.
  4. Valuta kypsä pasta ja sekoita siihen vegaaninen basilikapesto, halkaistut kirsikkatomaatit ja haluamasi määrä tuoretta basilikaa.
  5. Tarjoa hamppuparmesaanin kanssa!

Hamppuparmesaani:

  1. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta suolalla. Tarjoa!

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä