||||
Herkut Auran Vegaaninen
Appelsiini-suklaakakku
Tästä kakusta löytyy yllätys! Sen lisäksi, että suklaakakku on helppo valmistaa ja se on herkullinen, siinä on salainen ainesosa. Liekö majoneesin ansiota, että kakku on kostein ja mehevin, mitä on hetkeen syöty. Appelsiini tekee mausta ihanan raikkaan ja paahdetut mantelilastut viimeistelevät kokonaisuuden ja rapsahtelevat suussa.
Lue lisää
|
Pääruoat Beanit Gluteeniton
Sitruunainen tagine
Sitruunainen tagine on marokkolainen pata täynnä makuja. Tagine valmistuu helposti yhdessä padassa, eikä vaadi monimutkaisia työvaiheita. Beanit® härkäpapusuikaleet lumoavat kasvisruokaepäilijät täysin.
Lue lisää
Pistaasikierrepullat
Herkut Vegaaninen Pääsiäispöytä
Pistaasikierrepullat
Suolaiset pistaasipähkinät makean kristallisokerin parina sulavat suussa! Tämä kauniin näköinen pulla hurmaa syöjät niin maullaan kuin värillään. Mehevä pullataikina valmistuu kookosmaitoon.
Lue lisää
Mango-minipavlovat
Herkut Gluteeniton Vegaaninen
Mango-minipavlovat
Vegaaniset pavlovat ovat veikeä herkku. Aquafaba, eli kikhernetölkin liemi, taipuu täydellisen marengin muotoon ja kaikki juhlapöydän herkut onnistuvatkin vegaanisena, jos niin haluat! Minipavlovat voi tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana näyttävä herkku syntyy vähällä vaivalla.
Lue lisää
|||
Pikkusuolaiset Vaasan Gluteeniton
Appelsiini-mantelifetabruschetat
Bruschetoissa yhdistyy suolainen mantelifeta, raikas appelsiini ja tuoreet yrtit. Manteli kuuluu pääsiäispöytään, joten manteleista tehty fetalevite on nappivalinta rapealle leivälle. Vaasan Moilas Free From Tumma siemenlimppu paahtuu ihanan rapeaksi ja toimii pohjana herkuille.
Lue lisää
|
Pääruoat Auran Gluteeniton
Paahdettu parsa ja uuniperunat
Paahdettu parsa ja uuniperunat ovat klassinen kevään herkku. Auran Vegaani Kurkkumajoneesi sopii täydellisesti dipiksi raikkaan mintun parina.
Lue lisää
Paahdettu parsa
Pääruoat Pikkusuolaiset Hartwall viinisi
Paahdettu parsa
Parsaa ja kuohuvaa – voiko keväinen juhla paremmin alkaa? Unohda parsan keittäminen ja uunissa paahtaminen, pannulla paahtaen parsa kypsyy nopeasti vastustamattomaksi herkuksi. Sitruuna ja suola tuovat parsan hienon aromin parhaiten esiin.
Lue lisää
|
Pääruoat Pikkusuolaiset Hartwall viinisi
Nyhtökaurasalaattitacot mango-avocadosalsalla
Salaattitacot sopivat aterian alkuun tai kevyeksi pääruoaksi. Valitse tacoihin napakkalehtistä salaattia, kuten sydänsalaattia. Makeansuolainen nyhtökaura ja trooppinen mango-avokadosalsa ovat ihania yhdessä.
Lue lisää
Keväinen riisipilahvi
Pääruoat Gluteeniton Laktoositon
Keväinen riisipilahvi
Keväinen riisipilahvi kätkee sisäänsä herneitä ja pinaattia. Tuoreilla yrteillä, pähkinöillä ja Porlammin Vege Plus -salaattikuutioilla viimeisteltynä helppo kasvisruoka taipuu myös fiininpään juhlapöytään.
Lue lisää
Hernebruschettat
Pikkusuolaiset Gluteeniton Laktoositon
Hernebruschettat
Hernebruschettat maistuvat pikkunälkään ja sopivat ihanasti myös aterian alkuun. Pehmeällä hernetahnalla päällystetyt rapeat leipäviipaleet viimeistellään tuoreilla yrteillä tai versoilla sekä vegaanisilla vuustokuutioilla.
Lue lisää