
Punajuuricarpaccio on juhlava alkuruoka, joka sopii vaikka aattoaterian alkuun. Punajuuri, timjami ja pirteä piparjuurikastike ovat ihania yhdessä. Voit valmistaa ruoan tarjolle laakealle vadille tai valmiina annoksina lautasille.

Kikhernemureke on vegaanisen joulupöydän kunkku. Mehevä, maukas ja helppotekoinen vegemureke saa juhlan tunnun, kun sen koristelee näyttävästi juuressipseillä, smaragdinhohtoisilla granaattiomenan siemenillä sekä tuoreella timjamilla. Sinappinen kastike kruunaa makuelämyksen.

Paahdettu rosolli ja valkosipuli-persiljakastike maistuu joulupöydässä perinteisen rosollin sijaan. Levitä kastike vadin pohjalle ja asettele paahtuneet juurekset päällä ja saat hetkessä juhlavan tarjottavan. Kuivatut karpalot, pähkinät ja tuoreet yrtit nostavat annoksen luksusluokkaan.