Porkkalapiirakka tehdään vaivattomasti valmistaikinasta. Suussa sulava täyte syntyy Auran Valkosipuli-persiljalevitteestä. Tämä ihana suolainen piirakka ihastuttaa erityisesti joulunajan suolaisena tarjottavana.
Suolaiset joulutortut maistuvat makeiden sijaan glögin kaverina tai vaikka jouluaterian alkuruokana. Herkullinen täyte sekoitetaan Auran Maustamattomasta Majoneesista, merileväkaviaarista ja mausteista. Jos haluat tortuista täysin vegaaniset, käytä Auran Vegaanista Majoneesia.
Juhlapöydän helpoin perunasalaatti tehdään tuunaamalla valmis Jalostajan vegaaninen perunasalaatti merileväkaviaarilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa salaatti noutopöydässä tai viikonlopun päivällispöydässä.
Lyttyperunat on trendiherkku, joka muuntuu astetta juhlavammaksi tarjottavaksi tofuskagenin ja merileväkaviaarin myötä. Auran vegaaninen valkosipulimajoneesi antaa skagenille mojovan maun.
Nyhtötortillat ovat hauskaa ja herkullista seurusteluruokaa. Tämä vegeherkku sopii mainiosti isommallekin porukalle jaettavaksi. Ruoka kootaan soijarouheella täytetyistä tortillarullista, jotka kuorrutetaan juustolla ja paahdetaan uunissa makoisiksi. Vuoasta nyhdetään tortilloja lautaselle kätevinä suupaloina.
Punajuuricarpaccio on juhlava alkuruoka, joka sopii vaikka aattoaterian alkuun. Punajuuri, timjami ja pirteä piparjuurikastike ovat ihania yhdessä. Voit valmistaa ruoan tarjolle laakealle vadille tai valmiina annoksina lautasille.
Kikhernemureke on vegaanisen joulupöydän kunkku. Mehevä, maukas ja helppotekoinen vegemureke saa juhlan tunnun, kun sen koristelee näyttävästi juuressipseillä, smaragdinhohtoisilla granaattiomenan siemenillä sekä tuoreella timjamilla. Sinappinen kastike kruunaa makuelämyksen.