Juhlapöydän helpoin perunasalaatti tehdään tuunaamalla valmis Jalostajan vegaaninen perunasalaatti merileväkaviaarilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa salaatti noutopöydässä tai viikonlopun päivällispöydässä.
Ainesosat:
Perunasalaatti: 2 rs (à 270 g) Jalostajan Vegaanista Perunasalaattia 100 g herneitä (tuore tai pakaste) 1 dl lehtipersiljaa tai tilliä hienonnettuna ¼ tl rouhittua mustapippuria Koristeluun: 3 rkl Cavi-artia eli merileväkaviaaria 2 rkl lehtipersiljaa tai tilliäVALMISTUSOHJE:
Yhdistä perunasalaatti, herneet, hienonnetut yrtit ja mustapippuri. Levitä salaatti tarjoiluvadille.
Viimeistele perunasalaatti merileväkaviaarilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa lisukkeena tai osana juhlien noutopöytää.
Kaupallinen yhteistyö Jalostaja | Reseptin kirjoittaja | Minska