Lopputulos muistuttaa aitoja Twixejä, on äärimmäisen herkullinen, täysin vegaaninen, hieman normia terveellisempi, gluteeniton, vähäsokerinen – herkkua!
Omenaletut lainaavat banaanilettujen ideaa ja saavat kivan twistin kookos-tahinikastikkeesta sekä pannulla paistetuista, pehmenneistä omena-kanelipaloista.
Tämä porkkanakakku on perinteinen mehevä porkkanakakku – nykypäivän terveystrendiin päivitettynä. Vegaaninen, gluteeniton ja vain vähän lisättyä sokeria!
Avokadotryffelit syntyvät muutamasta raaka-aineesta ja ne on helppo ja nopea tehdä. Nämä ovat myös aavistuksen terveellisempiä kuin perus suklaatryffelit.
Kakussa kohtaavat yllättävän herkulliset ainekset: punajuuret, bataatti ja suklaa. Soseutettu punajuuri tekee kakkupohjasta ihanan mehevän. Punajuuren maku kesyyntyy tumman kaakaojauheen ja raakaruokosokerin alle.
Taateli-kanelipulla on vegaaninen ja peruspullaa terveellisempi versio kanelikierrepullasta. Taatelitahna, täysjyväjauhot ja kauramaito ovat maun salaisuus.
Pannukakut valmistuvat myskikurpitsasoseesta, joka sopii makeutensa puolesta pannukakkuihin todella hyvin. Pannukakut syntyvät helposti ja yksinkertaisista aineksista.