Itse tehdyt konvehdit ovat herkullinen, eettinen ja ekologinen lahja. P.S. toimii myös itsensä hemmotteluun.
1 dl cashew pähkinöitä
1 dl (+ 3 rkl) kookoshiutaleita
2 rkl kookosöljyä
2 rkl vaahterasiirappia
2 rkl mantelimaitoa
1 tl piparminttu-aromia
ripaus suolaa
100 g tummaa suklaata
Itse tehdyt konvehdit ovat herkullinen, eettinen ja ekologinen lahja – näistä herkuista kun ei jää jäljelle käärettäkään. Mikäänhän ei maistu paremmalta kuin itse tehty ruokalahja, jonka reseptissä on reilu ripaus rakkautta!
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistus
- Liota pähkinöitä yön yli tai vähintään 6 h.
- Lämmitä kookosöljy juoksevaksi ja sekoita siihen vaahterasiirappi, minttuaromi ja suola.
- Hienonna pähkinät monitoimikoneella tai tehokkaassa tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset.
- Taikina saa olla tahmaista ja muotoiltavaa, säätele koostumusta lisäämällä 1rkl kerrallaan
joko mantelimaitoa tai kookoshiutaleita. - Muotoile massasta 8 palloa ja litistä niitä hiukan. Aseta pakkaseen odottamaan.
- Sulata suklaa vesihauteessa, kasta pallot suklaaseen ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.