Vegaaninen juustotarjotin
Joulupöytä Hartwall viinisi Maidoton
Vegaaninen juustotarjotin
Vegaaninen juustotarjotin maistuu joulunaikaan punaviinilasillisen kera. Vegaaninen B.io Primitivo Vino Biologico 2019 on kuin tehty talven juhlakauteen. Juustotarjottimelle kootaan pehmeää vegaanista ricottaa, rapeaa siemennäkkäriä ja itse tehtyä viikunahilloa, jotka vievät kielen mennessään. Kokoa kaveriksi herkkuja maun mukaan: sesongin hedelmiä, pähkinöitä, vegaanista valkohomejuustoa sekä tietysti piparkakkuja.
Lue lisää
Vegaaninen juustotarjotin
Joulupöytä Hartwall viinisi Maidoton
Vegaaninen juustotarjotin
Vegaaninen juustotarjotin maistuu joulunaikaan punaviinilasillisen kera. Vegaaninen B.io Primitivo Vino Biologico 2019 on kuin tehty talven juhlakauteen. Juustotarjottimelle kootaan pehmeää vegaanista ricottaa, rapeaa siemennäkkäriä ja itse tehtyä viikunahilloa, jotka vievät kielen mennessään. Kokoa kaveriksi herkkuja maun mukaan: sesongin hedelmiä, pähkinöitä, vegaanista valkohomejuustoa sekä tietysti piparkakkuja.
Lue lisää
Paahdettu parsa
Pääruoat Pikkusuolaiset Hartwall viinisi
Paahdettu parsa
Parsaa ja kuohuvaa – voiko keväinen juhla paremmin alkaa? Unohda parsan keittäminen ja uunissa paahtaminen, pannulla paahtaen parsa kypsyy nopeasti vastustamattomaksi herkuksi. Sitruuna ja suola tuovat parsan hienon aromin parhaiten esiin.
Lue lisää
|
Pääruoat Pikkusuolaiset Hartwall viinisi
Nyhtökaurasalaattitacot mango-avocadosalsalla
Salaattitacot sopivat aterian alkuun tai kevyeksi pääruoaksi. Valitse tacoihin napakkalehtistä salaattia, kuten sydänsalaattia. Makeansuolainen nyhtökaura ja trooppinen mango-avokadosalsa ovat ihania yhdessä.
Lue lisää