Hernebruschettat maistuvat pikkunälkään ja sopivat ihanasti myös aterian alkuun. Pehmeällä hernetahnalla päällystetyt rapeat leipäviipaleet viimeistellään tuoreilla yrteillä tai versoilla sekä vegaanisilla vuustokuutioilla.
Hernetahna
200 g herneitä ½ rs (~160g) Porlammin Vege Plus Protein maustamatonta levitettä 1 rkl sitruunamehua 1 valkosipulinkynsi 1/4 tl suolaaLisäksi
1 dl Porlammin Vege Plus salaattikuutioita Mieleistäsi patonkia tai leipää viipaleina Tuoreita yrttejä tai versojaKaupallinen yhteistyö | Porlammin Vege Plus
Valmistusohjeet:
- Valmista hernetahna. Sulata pakasteherneet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mittaa ainekset monitoimikoneeseen ja surauta tahnaksi. Tarkista maku.
- Paahda leipäviipaleet rapeiksi uunissa tai leivänpaahtimessa.
- Levitä hernetahna leiville. Viimeistele vuustokuutioilla ja tuoreilla yrteillä tai versoilla maun mukaan.
- Tarjoa hernebruschettat pikkusuolaisena tai aterian alkupalana.