Hernebruschettat

Annoskoko6
Valmistusaika15 min
VaikeusasteHelppo
Hernebruschettat
Hernebruschettat maistuvat pikkunälkään ja sopivat ihanasti myös aterian alkuun. Pehmeällä hernetahnalla päällystetyt rapeat leipäviipaleet viimeistellään tuoreilla yrteillä tai versoilla sekä vegaanisilla vuustokuutioilla.

Hernetahna

200 g herneitä ½ rs (~160g) Porlammin Vege Plus Protein maustamatonta levitettä 1 rkl sitruunamehua 1 valkosipulinkynsi 1/4 tl suolaa

Lisäksi

1 dl Porlammin Vege Plus salaattikuutioita Mieleistäsi patonkia tai leipää viipaleina Tuoreita yrttejä tai versoja

Kaupallinen yhteistyö | Porlammin Vege Plus

Valmistusohjeet:

  1. Valmista hernetahna. Sulata pakasteherneet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mittaa ainekset monitoimikoneeseen ja surauta tahnaksi. Tarkista maku.
  2. Paahda leipäviipaleet rapeiksi uunissa tai leivänpaahtimessa.
  3. Levitä hernetahna leiville. Viimeistele vuustokuutioilla ja tuoreilla yrteillä tai versoilla maun mukaan.
  4. Tarjoa hernebruschettat pikkusuolaisena tai aterian alkupalana.

Katso muut pääsiäisen reseptit täältä