Mustaherukka, punaherukka ja herkullinen tuorepuuro, nam! Helppo ja maittava mustaherukkatuorepuuro on kiireisten aamujen ykkösvalinta.
1½ dl maustamatonta soija-/kaurajogurttia (tai kookoksen makuista jogurttia)
1½ dl kauramaitoa
1½ dl SunSpelt spelttipuurohiutaleita
3 rkl chiansiemeniä
2 rkl vaahterasiirappia
½ tl kardemummaa
n 1dl mustaherukoita
Päälle
mustaherukoita punaherukoitaKaupallinen yhteistyö | SunSpelt Reseptin kirjoittaja | Viimeistä murua myöten
Valmistusohjeet:
- Sekoita kaikki muut puuroainekset, paitsi mustaherukat keskenään, jotta saat kerroksia.
- Ota n. 1/3 sivuun ja sekoita lopun joukkoon mustaherukat.
- Kaada purkkiin alimmaiseksi mustaherukkakerros ja sen jälkeen vaalea kerros.
- Jätä jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
- Koristele herukoilla.
Vinkkejä valmistukseen
Vinkki! Tuorepuuro kannattaa valmistaa jo edellisenä iltana, jolloin puuro ehtii tekeytyä jääkaapissa yön yli.