Mustaherukkatuorepuuro | Minska reseptit

Mustaherukkatuorepuuro

2 hlöVegaaninen, maidotonHelppo10 min + 4 h tekeytymisaika

1½ dl Maustamatonta soija-/kaurajogurttia (tai kookoksen makuista jogurttia)
1½ dl Kauramaitoa*
1½ dl Sunspelt spelttipuurohiutaleita*
3 rkl Chiansiemeniä*
2 rkl Vaahterasiirappia
½ tl Kardemummaa*
n
1dl Mustaherukoita

Päälle

Mustaherukoita
Punaherukoita

vinkki! tuorepuuro kannattaa valmistaa jo edellisenä iltana, jolloin puuro ehtii tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Kaupallinen yhteistyö | SunSpelt. Reseptin kirjoittaja | Viimeistä murua myöten

Valmistusohjeet:

  1. Sekoita kaikki muut puuroainekset, paitsi mustaherukat keskenään, jotta saat kerroksia.
  2. Ota n. 1/3 sivuun ja sekoita lopun joukkoon mustaherukat.
  3. Kaada purkkiin alimmaiseksi mustaherukkakerros ja sen jälkeen vaalea kerros.
  4. Jätä jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  5. Koristele herukoilla.

*Löydät nämä reseptin tuotteet verkkokaupastamme

Katso lisää herkullisia aamupalareseptejä