Munakoisosilli korvaa perinteisen sinappisillin vegaanin joulupöydässä. Majoneesipohjainen kastike täpäköitetään sinapilla ja sitruunalla. Tarjoa munakoisosilli keitettyjen perunoiden tai makean saaristolaisleivän kera.
ainesosat
1 munakoiso 2 l vettä 2 tl suolaaKastike
1 dl Auran Vegaani majoneesia ½ dl kaurapohjaista ranskankermaa 1 rkl Auran Dijon sinappia 1 dl ruohosipulia hienonnettuna 1 rkl siruunamehua 1 tl haluamaasi makeutusta esim. vaahterasiirappia tai kookossokeria ¼ tl suolaa ¼ tl valkopippuriaKaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska
VALMISTUSOHJEET
- Viipaloi munakoiso noin 1 x 3 cm:n viipaleiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä n.10 min. Valuta siivilässä ja jäähdytä.
- Sekoita kastikeainekset yhteen. Lisää joukkoon keitetyt munakoisoviipaleet. Tarkista maku. Laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.
- Tarjoa munakoisosilli esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai makean saaristolaisleivän kera.