Punajuurikolmioleivät

Annoskoko4
Valmistusaika10min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Jalostajan
Punajuurikolmioleivät

Punajuurikolmioleivät valmistuvat pienellä vaivalla, mutta suurella makunautinnolla. Leipien väliin sujautetaan Jalostajan vegaanista punajuurisalaattia, joka tekee leivistä supermehevät ja maukkaat.

Ainesosat:

8 viipaletta mieleistäsi paahtoleipää 1 rs (270 g) Jalostajan Vegaanista Punajuurisalaattia 100 g vegaanista leikkelettä ½ pussia jääsalaattia

 VALMISTUSOHJE:

Jaa punajuurisalaatti neljälle leipäviipaleelle. Lisää päälle vegeleikkeleet ja salaatti. Paina jäljelle jääneet leivät kansiksi. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa punajuurikolmioleivät välipalana tai eväsleipinä.

Kaupallinen yhteistyö Jalostaja | Reseptin kirjoittaja | Minska