Tortillapizzatacot ovat fuusioruokaa parhaimmillaan ja vaikeasta nimestään huolimatta vallattoman helpot valmistaa. Paista tortillapizzat ja lisää päälle raikkaita kasviksia sekä Auran Spicy Tomato tex mex -kastiketta. Taita taskuksi ja nauti tacon tapaan. Täytteitä vaihtamalla saat tortillapizzatacoista juuri oman suusi mukaisia.
ainesosat
8 pientä maissitortillaa ½ dl tomaattipyreetä 1 pss Auran HÄRKIS® tex mex -täytettä 150 g vegaanista juustoraastettaLisäksi
250 g kirsikkatomaatteja 1 avokado 1 ruukku jääsalaattia maun mukaan tuoreita yrttejä, esim. lehtipersiljaa tai korianteria maun mukaan chiliä viimeistelyyn Auran Spicy Tomato tex mex -kastikettaKaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska
VALMISTUSOHJEET
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Levitä tortillaletut leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Levitä päälle tomaattipyreetä, härkis-texmex -täytettä ja vegaanista juustoraastetta. Paista n. 7 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut ja tortillaletut saaneet hieman reunoista väriä.
- Puolita kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha. Hienonna chili ja yrtit. Lisää kasvikset tortillapizzojen päälle. Viimeistele Auran Spicy Tomato tex mex -kastikkeella. Taita keskeltä taskuksi ja nauti tacon tapaan.