Tortillapizzatacot

Annoskoko4
Valmistusaika20 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Auran
Tortillapizzatacot
Tortillapizzatacot ovat fuusioruokaa parhaimmillaan ja vaikeasta nimestään huolimatta vallattoman helpot valmistaa. Paista tortillapizzat ja lisää päälle raikkaita kasviksia sekä Auran Spicy Tomato tex mex -kastiketta. Taita taskuksi ja nauti tacon tapaan. Täytteitä vaihtamalla saat tortillapizzatacoista juuri oman suusi mukaisia.

ainesosat

8 pientä maissitortillaa ½ dl tomaattipyreetä 1 pss Auran HÄRKIS® tex mex -täytettä 150 g vegaanista juustoraastetta

Lisäksi

250 g kirsikkatomaatteja 1 avokado 1 ruukku jääsalaattia maun mukaan tuoreita yrttejä, esim. lehtipersiljaa tai korianteria maun mukaan chiliä viimeistelyyn Auran Spicy Tomato tex mex -kastiketta

Kaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska

VALMISTUSOHJEET

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  2. Levitä tortillaletut leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Levitä päälle tomaattipyreetä, härkis-texmex -täytettä ja vegaanista juustoraastetta. Paista n. 7 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut ja tortillaletut saaneet hieman reunoista väriä.
  3. Puolita kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha. Hienonna chili ja yrtit. Lisää kasvikset tortillapizzojen päälle. Viimeistele Auran Spicy Tomato tex mex -kastikkeella. Taita keskeltä taskuksi ja nauti tacon tapaan.