TOMAATTIBRUSCHETTAT

Annoskoko6
Valmistusaika15 min.
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Auran
TOMAATTIBRUSCHETTAT

Tomaattibruschettat on klassikko, johon Auran vegaaninen valkosipuli-persiljalevite tuo uutta jujua. Makoisat leivät sopivat pikkunälkään, illanistujaisten herkkupalaksi tai juhlapöydän vetonaulaksi.

TOMAATTIBRUSCHETTAT

500 g eri värisiä kirsikkatomaatteja 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 1 dl ruohosipulia hienonnettuna ¼ tl suolaa ¼ tl rouhittua mustapippuria 12 viipaletta mieleistäsi leipää Auran valkosipuli-persiljalevitettä n. 50 g vegaanista fetajuustoa murusteltuna

Kaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska

  1. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon punaviinietikka, oliiviöljy, hienonnettu ruohosipuli, suola ja mustapippuri.
  2. Voitele leipäviipaleet Auran valkosipuli-persiljalevitteellä. Lisää päälle tomaattiseos ja murustele päälle vegaanista fetajuustoa.