Tomaattibruschettat on klassikko, johon Auran vegaaninen valkosipuli-persiljalevite tuo uutta jujua. Makoisat leivät sopivat pikkunälkään, illanistujaisten herkkupalaksi tai juhlapöydän vetonaulaksi.
TOMAATTIBRUSCHETTAT
500 g eri värisiä kirsikkatomaatteja 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 1 dl ruohosipulia hienonnettuna ¼ tl suolaa ¼ tl rouhittua mustapippuria 12 viipaletta mieleistäsi leipää Auran valkosipuli-persiljalevitettä n. 50 g vegaanista fetajuustoa murusteltunaKaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska
- Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon punaviinietikka, oliiviöljy, hienonnettu ruohosipuli, suola ja mustapippuri.
- Voitele leipäviipaleet Auran valkosipuli-persiljalevitteellä. Lisää päälle tomaattiseos ja murustele päälle vegaanista fetajuustoa.