Hernekeiton veikeä vivahde syntyy chilistä, inkivääristä ja kookosmaidosta. Rapeaksi paistettu tofu tuo soppaan ruokaisuutta ja mukavasti rakennetta. Revi tofu paloiksi ja paista se öljyssä ihanan rapsakaksi.
2 prk Jalostajan Kasvishernekeittoa
1 pkt (270g) marinoitua tofua
1 sipuli
1 vihreä chili
2 valkosipulinkynttä
1rkl inkivääriä raastettuna
4 dl vettä
2 dl kookosmaitoa
öljyä paistamiseen
Valmistusohjeet:
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili.
- Revi tofu paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofu rapeaksi kovalla lämmöllä. Siirrä syrjään odottamaan.
- Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää valkosipuli, inkivääri ja chili. Paista vielä pari minuuttia.
- Lisää kasvishernekeitto, vesi ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi.
- Annostele keitto lautasille. Lisää paistettu tofu annosten päälle.