Hernekeitto rapealla tofulla ja chilillä

Annoskoko4 annosta
Valmistusaika20 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Jalostaja
Hernekeitto rapealla tofulla ja chilillä
Hernekeiton veikeä vivahde syntyy chilistä, inkivääristä ja kookosmaidosta. Rapeaksi paistettu tofu tuo soppaan ruokaisuutta ja mukavasti rakennetta. Revi tofu paloiksi ja paista se öljyssä ihanan rapsakaksi.
2 prk Jalostajan Kasvishernekeittoa 1 pkt (270g) marinoitua tofua 1 sipuli 1 vihreä chili 2 valkosipulinkynttä 1rkl inkivääriä raastettuna 4 dl vettä 2 dl kookosmaitoa öljyä paistamiseen
Valmistusohjeet:
  1. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna chili.
  2. Revi tofu paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista tofu rapeaksi kovalla lämmöllä. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipuli raukeaksi. Lisää valkosipuli, inkivääri ja chili. Paista vielä pari minuuttia.
  4. Lisää kasvishernekeitto, vesi ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi. 
  5. Annostele keitto lautasille. Lisää paistettu tofu annosten päälle.