Supernopea parsa-pestopasta on kevätherkku vailla vertaa. Nopea pastakastike valmistuu Auran vegaanisesta pestolevitteestä. Paista parsaa vain hetki, jolloin se on parhaimmillaan.
PARSA-PESTOPASTA
200 g mieleistäsi pastaa ½ prk (à 220 g) Auran pestolevitettä ½-1 dl pastan keitinvettä 500 g vihreää parsaa öljyä paistamiseen n. ¼ tl suolaa 1 dl pinjansiemeniäKaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska
- Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Älä polta. Siirrä syrjään odottamaan.
- Leikkaa parsoista kova puumainen osa pois. Leikkaa varret kolmesta neljään osaan. Ota nuput erilleen.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista varrenpaloja muutama minuutti. Lisää nuput ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Ota talteen tilkka keitinvettä.
- Sekoita pastan joukkoon pestolevite. Lisää tilkka pastan keitinvettä ja sekoita niin kauan, että pestolevite sulaa. Lisää paistetut parsanpalat ja pinjansiemenet. Mausta maun mukaan mustapippurilla.
- Tarjoa heti.