PARSA-PESTOPASTA

Annoskoko4
Valmistusaika20 min.
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Auran
PARSA-PESTOPASTA

Supernopea parsa-pestopasta on kevätherkku vailla vertaa. Nopea pastakastike valmistuu Auran vegaanisesta pestolevitteestä. Paista parsaa vain hetki, jolloin se on parhaimmillaan.

PARSA-PESTOPASTA

200 g mieleistäsi pastaa ½ prk (à 220 g) Auran pestolevitettä ½-1 dl pastan keitinvettä 500 g vihreää parsaa öljyä paistamiseen n. ¼ tl suolaa 1 dl pinjansiemeniä

Kaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Älä polta. Siirrä syrjään odottamaan.
  2. Leikkaa parsoista kova puumainen osa pois. Leikkaa varret kolmesta neljään osaan. Ota nuput erilleen.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista varrenpaloja muutama minuutti. Lisää nuput ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Ota talteen tilkka keitinvettä.
  5. Sekoita pastan joukkoon pestolevite. Lisää tilkka pastan keitinvettä ja sekoita niin kauan, että pestolevite sulaa. Lisää paistetut parsanpalat ja pinjansiemenet. Mausta maun mukaan mustapippurilla.
  6. Tarjoa heti.