Mango-avokado nuudelisalaatti on yhtä aikaa raikas ja ruokaisa. Nauti salaatti lounaaksi tai pakkaa mukaan vaikka piknik-koriin. Auran lime-jalapeno texmexkastike nostaa annoksen luksusluokkaan.
SALAATTI
150 g riisinuudelia 1 mango 1 avokado 1 pieni punasipuli 200g herneitä 1l ruukku korianteria n.250g haluamaasi vegaanista täytettä, esim. Härkis 2 rkl soijakastiketta 1 rkl seesamiöljyä (1dl suolapähkinöitä)KASTIKE
3rkl limetinmehua 3rkl vegaanista kalakastiketta 3rkl vaahterasiirappia 1 rkl inkivääriä raastettuna 1 punainen chiliLISÄKSI
Auran lime-jalapeno texmexkastikettaKaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja siirrä syrjään odottamaan.
- Paista Beanit-muru pannulla rapeaksi. Lisää soijakastike ja seesamiöljy. Paista sekoitellen vielä pari minuuttia.
- Kuori ja kuutioi mango. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja hienonna punasipuli. Sulata herneet. Hienonna korianteri.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
- Yhdistä nuudelit, kasvikset, paistettu Beanit-muru tai haluamasi vegaaninen täyte ja kastike. Viimeistele annos Auran lime-jalapeno texmexkastikkeella ja halutessasi suolapähkinöillä.