Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski

Annoskoko2 annosta
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski | Minska reseptit|Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski | Minska reseptit
Maailman paras kaurapuuro keitetään höyryttämättömistä kaurahiutaleista kattilassa hiljaa haudutellen. Paistetut omenat ja taatelikinuski kruunaavat herkkuhetken.

Kaurapuuro

3 dl Knehtilän Pieni Puro Tuore kaurahiutaleita* 3 dl kaurajuomaa* 3 dl vettä ¼ tl suolaa*

Paistetut omenakuutiot

200 g happamia omenoita (n 2 pienehköä tai 1 iso omena) 2 rkl oliiviöljyä* paistamiseen 1–2 rkl kookossokeria*

Taatelikinuski

200 g tuoreita taateleita kivet poistettuna 1–2 dl kaurajuomaa* ¼ tl suolaa*

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet:

Kaurapuuro

  1. Mittaa Tuore kaurahiutale, kaurajuoma, vesi ja suola kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hissukseen noin 20 minuuttia välillä hämmennellen.
  2. Tarjoa pehmeä puuro paistettujen omenakuutioiden ja taatelikinuskin kera.

 

Paistetut omenakuutiot

  1. Kuutioi omenat.
  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää omenakuutiot ja kookossokeri. Paista sekoitellen, kunnes omenat hieman pehmenevät ja karamellisoituvat.

 

Taatelikinuski

  1. Mittaa ainekset korkeareunaiseen kulhoon.
  2. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kaurajuomaa sen mukaan, kuinka juoksevan tai tahmean koostumuksen haluat.

 

Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski | Minska reseptit