Ruoka

Knehtilän Pieni Puro Tuore Kaurahiutale 450 g

Knehtilän Pieni Puro
Lähetettävissä heti
2,95
- +
Knehtilän Tuore kaurahiutale sisältää mahdollisimman vähän käsiteltyjä luomukaurahiutaleita, mausta tinkimättä.

Esittely

Vegaaninen
Maidoton
Lisäaineeton
GMO-vapaa
Laktoositon

Tuoreet kaurahiutaleet tulevat melkein suoraan hyvinkääläiseltä luomupellolta. Pakkaus sisältää ainoastaan mahdollisimman vähän käsiteltyjä, höyryttämättömiä luomukaurahiutaleita. Tuore kaurahiutaleet ovat maistuva raaka-aine perinteisen aamupuuron tekoon. Tai oletko jo kokeillut kätevää tuorepuuroa?

Miksi kaurahiutale?

Luomukaurahiutale on vatsaystävällinen kuidunlähde, joka sisältää tasapainoisessa suhteessa hiilihydraatteja, hyvälaatuista proteiinia ja rasvaa. Kaurahiutaleista valmistettu puuro tai tuorepuuro sopii loistavasti esim. aamu- tai välipalaksi nautittavaksi.

Kaurahiutaleiden käyttö

Kaurahiutaleista saat ravinteikkaan aamupuuron 2:lle kuumentamalla 0,5 l vettä kiehuvaksi, lisäämällä hieman suolaa ja 2 dl tuorekaurahiutaleita, ja keittämällä puuroa miedolla lämmöllä n. 20 minuutin ajan. Voit myös kokeilla maistuvaa tuorepuuroa sekoittamalla yhtä osaa hiutaleita kahteen osaan jugurttia, maitoa tai smoothieta. Anna tuorepuuron lopuksi vetäytyä muutaman tunnin jääkaapissa. Tuunaa oman maun mukaan esim. satokauden marjoilla ja hedelmillä.

Ota monipuolisen kauran hyödyt irti Tuore kaurahiutaleiden avulla!

PS. WWF on palkinnut Knehtilän tilan vuonna 2015 itämeren ympäristöystävällisimpänä maatilana. Kaikki muutos alkaa pienistä puroista!

Minskan arvostelu

Knehtilän Tuore kaurahiutale valmistetaan Hyvinkään Palopurolla sijaitsevalla Knehtilän luomutilalla, jossa on jo vuosia tehty työtä kestävän maatalouden eteen. Herkulliset kaurahiutaleet sopivat klassiseen puuroon, kekseihin tai vaikkapa itsetehtyyn granolaan!

  • Knehtilän Tuore kaurahiutale sisältää ravintokuituja 9,1 g / 100 g ja on vatsaystävällinen kuidun lähde.
  • Tuore kaurahiutaleen sisältämä beetaglukaani (3,8 g / 100 g) auttaa pitämään veren kolesterolitasoja normaalina. Beetaglukaanin suositeltava määrä on vähintään 3 g päivässä.
  • Kaurasta saa monipuolisesti erilaisia kivennäisaineita, kuten sinkkiä, seleeniä, magnesiumia ja rautaa. Se sisältää myös tasapainoisessa suhteessa hiilihydraatteja, hyvälaatuista proteiinia ja rasvaa.

4.9
"Loistava tuote aamupalapöytään! Perinteinen kaurapuuro on myös helppo tuunata oman maun mukaan."
Tuotetiedot
Arvostelut

Ainesosat:
Luomukaurahiutale

Säilytysohjeet:
Avaamisen jälkeen tuorekaurahiutale säilyy parhaiten viileässä, esimerkiksi jääkaapissa.

Pakkauksen kierrätysohjeet:
Pahvinkeräys

Alkuperämaa/valmistusmaa:
Suomi

Asiakasarvostelut

0
(0 Arvostelua)