Joogan perusteet

Joogan perusteet
Mikä ihmeen alaspäin katsova koira? Tässä kolmen videon kokonaisuudessa käydään läpi joogan perusasentoja eli asanoita liike liikkeeltä keskittyen puhtaaseen tekniikkaan ja kehon oikeisiin linjauksiin. Voit tehdä nämä harjoitukset, vaikket olisi koskaan joogannut aikaisemmin. Perusteiden rauhallinen läpikäynti antaa hyvän perustan joogan harjoittamiselle ja on hyväksi aika ajoin myös kokeneemmalle joogille. Ensimmäisessä harjoituksessa käydään läpi yleisimmät asanat, toisessa keskitytään seisoma-asanoihin ja kolmannessa syvennytään kiertojen maailmaan. Ohjaajanasi toimii ihana ja lämminhenkinen Aino-Sofia Kojonen. Voit perehtyä joogan perusteisiin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Voit syventyä joogan maailmaan juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa nauttimaan joogan hyvinvointihyödyistä kanssamme!

Ohjaaja Aino-Sofia Kojonen

  • Aino-Sofia on joogaopettaja, jonka loppumattomana kiinnostuksen kohteena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.
  • Aino-Sofia työskentelee toiselta ammatiltaan kauneuden parissa, ja opiskelee tällä hetkellä life coachiksi.
  • Aino-Sofian mielestä kauneus on itsestään huolta pitämistä, jossa mieli ja keho ovat keskenään parhaassa mahdollisessa harmoniassa.

Mietitkö, mitä hyvää jooga voisi elämääsi tuoda? Lue Aino-Sofian kirjoittama artikkeli "Miksi joogata" !

P.S. Aino-Sofian videoilla käyttämät vaatteet näyttävät ihanilta ja mukavilta, eikö näytäkin? Vaatteet ovat suomalaisen urheilubrändin, Népran, mallistosta. Népran vaatteet saavat olon tuntumaan hyvältä myös siksi, että ne on vastuullisesti valmistettu ympäristön ja työntekijöiden hyvinvointi huomioiden. Siksi puimme ne todella mielellämme päälle kuvauksiin.

Joogan perusteet – Osa 1: joogan perusasennot Joogan perusteet – Osa 2: seisoma-asennot Joogan perusteet – Osa 3: vartalon kierrot