Yhden pannun sienipasta

Annoskoko2-3 hengelle
Valmistusaikan. 20 min
|
Helppo yhden pannun pasta valmistuu käden käänteessä ja tarvitset sen valmistamiseen vain yhden ruoanlaittovälineen – wokkipannun tai syvän paistinpannun.
300 g täysjyväpastaa 100 g ruskeita herkkusieniä tai 1 l suppilovahveroita 10 cm pätkä purjon valkoista osaa 1 dl kaura- tai soijaruokakermaa 1 dl pakasteherneitä sulatettuna 1 1/2 tl mustapippuria 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistus

  1. Kuullota sieniä ja purjoa wokkipannussa kunnes ne kuultavat. 
  2. Lisää 5 dl vettä ja 300 g täysjyväpastaa.
  3. Keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. 
  4. Kun pasta on kypsää, sammuta liesi, lisää ruokakerma, pakasteherneet ja hienonnettu lehtipersilja ja pyöräytä sekaisin.