Gluteeniton ja vegaaninen munakoisovuoka, joka valmistuu todella helposti. Tattari tuo vuokaan pähkinäistä makua ja mehevyyttä.
2 dl Dovgan tattarisuurimoita
4 dl vettä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 prk Dovgan munakoisoa chilikastikkeessa
1 ruukku basilikaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
0,5 rkl sitruunamehua
1 tl vaahterasiirappia
4-5 tomaattia
+ kuivattua oreganoa
tuoretta basilikaa
Kaupallinen yhteistyö | Euro-East
Valmistusohjeet
- Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
- Keitä tattarisuurimot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi (n.10min).
- Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit.
- Pilko kesäkurpitsa ja paprika.
- Sekoita kulhossa pilkotut kasvikset ja sipulit sekä munakoisot ja keitetty tattari. Nypi mukaan basilikan lehdet.
- Lisää balsamiviinietikka, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.
- Sekoita ja kaada uunivuokaan. Tasoita pinta.
- Viipaloi tomaatit ja aseta viipaleet päällimmäiseksi.
- Ripottele päälle kuivattua oreganoa.
- Paista uunissa n. 40min ja tarjoa.