Tattari-munakoisovuoka

Annoskoko4-6 hengelle
Valmistusaika50 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Euro-East
Tattari-munakoisovuoka
Gluteeniton ja vegaaninen munakoisovuoka, joka valmistuu todella helposti. Tattari tuo vuokaan pähkinäistä makua ja mehevyyttä.
2 dl Dovgan tattarisuurimoita 4 dl vettä 1 sipuli 3 valkosipulinkynttä 1 pieni kesäkurpitsa 1 punainen paprika 1 prk Dovgan munakoisoa chilikastikkeessa 1 ruukku basilikaa 1 rkl balsamiviinietikkaa 0,5 rkl sitruunamehua 1 tl vaahterasiirappia 4-5 tomaattia + kuivattua oreganoa tuoretta basilikaa

Kaupallinen yhteistyö | Euro-East

 

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
  2. Keitä tattarisuurimot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi (n.10min).
  3. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit.
  4. Pilko kesäkurpitsa ja paprika.
  5. Sekoita kulhossa pilkotut kasvikset ja sipulit sekä munakoisot ja keitetty tattari. Nypi mukaan basilikan lehdet.
  6. Lisää balsamiviinietikka, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.
  7. Sekoita ja kaada uunivuokaan. Tasoita pinta.
  8. Viipaloi tomaatit ja aseta viipaleet päällimmäiseksi.
  9. Ripottele päälle kuivattua oreganoa.
  10. Paista uunissa n. 40min ja tarjoa.