Sitruunainen tagine

Sitruunainen tagine on marokkolainen pata täynnä makuja. Näyttävän värikäs herkku yhdistelee ihanasti makean ja tulisen. Tagine valmistuu helposti yhdessä padassa, eikä vaadi monimutkaisia työvaiheita – älä anna pitkän ainesosalistan hämätä, suurin osa löytyy jo kaapista. Beanit® härkäpapusuikaleet lumoavat kasvisruokaepäilijät täysin.

Kaupallinen yhteistyö | Beanit


Valmistusohjeet:

  1. Hienonna sipuli, leikkaa kesäkurpitsa puolikuun muotoisiksi kiekoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja pilko paprika suuriksi lohkoiksi.
  2. Kuumenna öljy paksupohjaisessa haudutuskattilassa. Kuullota sipulia muutaman minuutin ajan lisää muut vihannekset.
  3. Sekoittele noin 10 min ajan ja murskaa joukkoon valkosipulinkynnet sekä korianteri, juustokumina, kaneli, mustapippuri ja kurkuma. Sekoittele vielä muutaman minuutin ajan.
  4. Lisää joukkoon harissa, sitruunan kuori- ja mehu, siirappi, kirsikkatomaatit tölkistä, tuoreet yrtit, kasvisliemi sekä Beanit® härkäpapusuikaleet.
  5. Pilko aprikoosit ja lisää ne pataan.
  6. Kypsennä matalalla lämmöllä 60 min välillä sekoittaen ja sammuta levy. Voit tehdä padan reilusti etukäteen, sillä se vain paranee saadessaan maustua ja kypsyä.

Katso lisää ihania pääsiäisreseptejä