Nopea soijarouhe-satay

Satay-kastikkeen pikaversion kaava on helppo: ainekset sekaisin kulhossa ja odottamaan pannulle pääsyä. Soijarouheesta syntyy inkiväärillä, valkosipulilla ja soijakastikkeella maustamalla herkullinen ja ruokaisa kastikkeen perusta. Kokeile tätä reseptiä kerran ja opit kaavan, joka helpottaa maukasta kasvisruoanlaittoa huimasti!

Reseptin kirjoittaja | Vegeviettelys


Valmistus

  1. Aloita satay-kastikkeesta. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Kuumenna seesamiöljy pannulla ja kuullota valkosipuleita ja inkivääriä muutama minuutti. Varo polttamasta!
  3. Lisää soijarouhe ja -kastike ja paista pari minuuttia. Lisää vettä pannulle pienissä erissä sitä mukaan, kun se imeytyy soijarouheeseen. Sekoittele ja anna muhia muutama minuutti.
  4. Lisää pannulle satay-kastike. Sekoita ja anna muhia vielä hetki. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa soija- tai chilikastiketta.
  5. Tarjoa soijarouhe-satay esimerkiksi riisin sekä tuoreen korianterin ja paahdettujen maapähkinöiden kanssa.

Maistuisiko myös nämä?

katso lisää

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.