Kukkakaalitacot fetalla

Mausteiset kukkakaalit uppoavat kivasti muiden ainesten rinnalla näihin tacoihin. Kokeile ja yllätyt varmasti positiivisesti!

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
  2. Paloittele kukkakaali nupuiksi ja laita nuput kulhoon.
  3. Sekoita toisessa kulhossa öljy, mausteet ja sitruunamehu. Kaada öljy-maustesekoitus kukkakaalien päälle ja sekoita kunnes mausteet tarttuvat kaikkiin nuppuihin.
  4. Kaada nuput leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita uuniin. Paista noin 20 minuuttia.
  5. Kuori ja siivuta punasipuli. Kuullota sitä pannulla oliiviöljyssä kunnes se on täysin pehmeää.
  6. Kuutioi tomaatit sekä feta ja revi salaatti.
  7. Lämmitä maissitortillat halutessasi pikaisesti pannulla. Kokoa tortillat makusi mukaan punasipulilla, paahdetuilla kukkakaaleilla, salsalla, tomaattikuutioilla, fetalla, salaatilla ja korianterilla. Mausta limellä.

Katso lisää helppoja arkiruokia

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.