Granolapatukat

Granolapatukat tuovat energiaa ja vievät mennessään kiusaavan pikkunälän. Pakkaa patukat mukaan vaikka treenikassiin. Vaihtelua makuun saat pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä vaihtamalla.


Valmistusohjeet

  1. Soseuta banaani. Lisää joukkoon kananmuna, vaahterasiirappi ja maapähkinävoi. Sekoita.
  2. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita pähkinärouhe, granola, kuivatut hedelmät ja mausteet märkien ainesten joukkoon.
  3. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille noin 1-2 cm:n paksuiseksi, suorakulmion muotoiseksi levyksi. 
  4. Paista 180 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä. 
  5. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.

 

 

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

  • Tuotekuva: Organic health: luomu pähkinä
    Organic Health Luksus pähkinäsekoitus luomu 1 kg
    26,75 
  • Foodin ceyloninkaneli 400g.
    Foodin ceyloninkaneli 400 g
    19,95 
  • Knehtilän Paljas granolassa on Knehtilän luomukaurasta ja suomalaisesta luomuhunajasta saatu puhtaan granolan maku.
    Knehtilän Pieni Puro Paljas Granola 450 g
    6,95 
  • Foodin hieno merisuola.
    Foodin hieno merisuola 400 g
    2,75 
  • Foodin kardemumma-jauhe.
    Foodin kardemummajauhe 50 g
    5,95 
  • Urtekram sileä maapähkinävoi. Luomu ja sokeriton.
    Urtekram sileä maapähkinävoi 230 g
    3,45 
 

 


 

 

Katso lisää herkullisia reseptejä