Yhden pannun tomaattipasta

Yhden pannun tomaattipasta

1 hengelleVegaaninenHelppoN. 20 min

3 Valkosipulinkynttä
1 rkl Oliiviöljyä*
5 dl Pastaa*
5 dl Vettä
1 Kasvisliemikuutio
250g Kirsikkatomaatteja
2 Ruukkua basilikaa
+ Suolaa
+ Mustapippuria

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipulit ja kuullota niitä öljyssä miedolla lämmöllä pannulla.
  2. Ota pannu pois liedeltä ja lisää varovaisesti 0,5 l vettä.
  3. Lisää 1 kasvisliemikuutio ja siirrä takaisin levylle. Nosta lämpöä ja anna veden kiehahtaa.
  4. Lisää pasta, kun vesi kiehuu.
  5. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pastan joukkoon, kun pasta alkaa pehmetä. Sekoittele säännöllisesti.
  6. Irrota basilikan lehdet varsistaan ja lisää puolet joukkoon.
  7. Kun pasta on kypsää, sammuta liesi ja lisää loput basilikan lehdet. Sekoita. 
  8. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme:

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä