Ihanan helppo ja maukas annos, jonka kruunaa valkosipuli ja basilika. Annos ei vaadi kermaa, sillä pasta suurustaa kastikkeen.
3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
5 dl pastaa
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
250g kirsikkatomaatteja
2 ruukkua basilikaa
+ suolaa
+ mustapippuria
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Hienonna valkosipulit ja kuullota niitä öljyssä miedolla lämmöllä pannulla.
- Ota pannu pois liedeltä ja lisää varovaisesti 0,5 l vettä.
- Lisää 1 kasvisliemikuutio ja siirrä takaisin levylle. Nosta lämpöä ja anna veden kiehahtaa.
- Lisää pasta, kun vesi kiehuu.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne pastan joukkoon, kun pasta alkaa pehmetä. Sekoittele säännöllisesti.
- Irrota basilikan lehdet varsistaan ja lisää puolet joukkoon.
- Kun pasta on kypsää, sammuta liesi ja lisää loput basilikan lehdet. Sekoita.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.