|

Yhden pannun sienipasta

2-3 hengelleVegaaninen, maidotonN. 20 min

300 g Täysjyväpastaa*
100 g Ruskeita herkkusieniä
tai 1 l Suppilovahveroita
10 cm pätkä Purjon valkoista osaa
1 dl Kaura- tai soijaruokakermaa
1 dl Pakasteherneitä sulatettuna
1 1/2 tl Mustapippuria*
1 dl Lehtipersiljaa hienonnettuna

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistus

  1. Kuullota sieniä ja purjoa wokkipannussa kunnes ne kuultavat. 
  2. Lisää 5 dl vettä ja 300 g täysjyväpastaa.
  3. Keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. 
  4. Kun pasta on kypsää, sammuta liesi, lisää ruokakerma, pakasteherneet ja hienonnettu lehtipersilja ja pyöräytä sekaisin.

 

*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme:

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä