Helppo yhden pannun pasta valmistuu käden käänteessä ja tarvitset sen valmistamiseen vain yhden ruoanlaittovälineen – wokkipannun tai syvän paistinpannun.
300 g täysjyväpastaa
100 g ruskeita herkkusieniä
tai 1 l suppilovahveroita
10 cm pätkä purjon valkoista osaa
1 dl kaura- tai soijaruokakermaa
1 dl pakasteherneitä sulatettuna
1 1/2 tl mustapippuria
1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistus
- Kuullota sieniä ja purjoa wokkipannussa kunnes ne kuultavat.
- Lisää 5 dl vettä ja 300 g täysjyväpastaa.
- Keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä.
- Kun pasta on kypsää, sammuta liesi, lisää ruokakerma, pakasteherneet ja hienonnettu lehtipersilja ja pyöräytä sekaisin.