Tässä versiossa tunnettu avokadopasta tuunataan fetalla ja korianterilla. Käytä tattaripastaa niin saat annoksesta gluteenittoman ja pähkinäisen.
2 valkosipulinkynttä
2 rkl neitsytoliiviöljyä
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
4 dl (tattari)pastaa
2 avokadoa
150g fetaa
+ puntti korianteria tai lehtipersiljaa
+ tuoretta chiliä
+ mustapippuria
+ limemehua
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota niitä hetki paistinpannulla miedolla lämmöllä oliiviöljyssä.
- Lisää pasta, vesi sekä kasvisliemikuutio varovaisesti, ettei öljy roisku. Lisää lämpöä.
- Anna porista kunnes pasta on al dente. Sammuta liesi.
- Kuutioi sillä aikaa avokadot, murenna feta ja hienonna korianteri/lehtipersilja.
- Lisää kaikki pastan joukkoon ja kääntele.
- Lisää sekaan chiliä ja limen mehua maun mukaan.