Tätä nopeampaa pastaa saa hakea. Annos valmistuu kuin itsestään ja pastan sisältämä tärkkelys suurustaa kastikkeen ilman sen kummempaa kikkailua. Jollet ole vielä kokeillut tattaripastaa, saatat yllättyä sen pähkinäisestä ja täyteläisestä mausta.
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä*
5 dl vettä
1 (luomu) kasvisliemikuutio
3 dl pastaa*
250g kirsikkatomaatteja
70g babypinaattia
1 dl kaurakermaa (gluteenittomia kaurakermoja ovat mm. Kaslink kauraruoka-tuotteet)
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Hienonna valkosipuli ja kuullota sitä muutama minuutti öljytilkassa.
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutio ja anna kiehahtaa.
- Lisää pasta ja anna kiehua hiljaa hymyillen keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
- Lisää tomaatit ja jatka kiehuttamista kunnes neste on melkein haihtunut ja pasta napakan kypsää - al dente. Sammuta liesi.
- Sekoita lopuksi sekaan ruokakerma ja pinaatti.