|

Nyhtökaura® vohvelit

8 kpl vohveleitaGluteenitonHelppo40 min

Vohvelit

2 Kananmunaa
2 dl Kivennäisvettä
2 dl Maustamatonta jogurttia
1 rkl Hunajaa
2 rkl Oliiviöljyä (tai 50g voita sulatettuna)
1 tl Leivinjauhetta
1 tl Suolaa
2,5 dl Kaurajauhoja

Täyte

1/2 Punasipuli
200g Kirsikkatomaatteja
1 tl Sitruunamehua
+ Chilijauhetta
+ Ruukku korianteria
+ Suolaa
+ Mustapippuria
1 pkt Nyhtökaura® mexico

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

Vohvelit

  1. Sekoita kulhossa kananmunat, kivennäisvesi, hunaja, oliiviöljy/voi ja jogurtti. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
  2. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola.
  3. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi.
  4. Paista vohveliraudalla.

Täyte

  1. Kuutioi punasipuli mahdollisimman hienoksi kuutioiksi.
  2. Leikkaa kirsikkatomaatit kahdeksaan osaan.
  3. Laita hienonnettu punasipuli ja kirsikkatomaatit kulhoon.
  4. Lisää hienonnettu korianteri, ripaus suolaa, sitruunamehu ja rouhaisu mustapippuria.
  5. Mausta chilihiutaleilla.
  6. Anna tekeytyä sen aikaa kun paistat Nyhtökaura® Mexicoa sen mukana tulevan kastikkeen kanssa.
  7. Laita vohvelin pohjalle majoneesia/creme fraichea tms., salsaa ja Nyhtökauraa®.

Katso lisää Gold&Green reseptejä