Rapea Nyhtökaura® Mexico yhdistettynä pehmeään vohveliin ja kirpeään
salsaan on aivan mahtava makuyhdistelmä.
Vohvelit
2 kananmunaa 2 dl kivennäisvettä 2 dl maustamatonta jogurttia 1 rkl hunajaa 2 rkl oliiviöljyä (tai 50g voita sulatettuna) 1 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa 2,5 dl kaurajauhojaTäyte
1/2 punasipuli 200g kirsikkatomaatteja 1 tl sitruunamehua + chilijauhetta + ruukku korianteria + suolaa + mustapippuria 1 pkt Nyhtökaura® MexicoKaupallinen yhteistyö | Gold&Green
Valmistusohjeet
Vohvelit
- Sekoita kulhossa kananmunat, kivennäisvesi, hunaja, oliiviöljy/voi ja jogurtti. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
- Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola.
- Yhdistä ja sekoita tasaiseksi.
- Paista vohveliraudalla.
Täyte
- Kuutioi punasipuli mahdollisimman hienoksi kuutioiksi.
- Leikkaa kirsikkatomaatit kahdeksaan osaan.
- Laita hienonnettu punasipuli ja kirsikkatomaatit kulhoon.
- Lisää hienonnettu korianteri, ripaus suolaa, sitruunamehu ja rouhaisu mustapippuria.
- Mausta chilihiutaleilla.
- Anna tekeytyä sen aikaa kun paistat Nyhtökaura® Mexicoa sen mukana tulevan kastikkeen kanssa.
- Laita vohvelin pohjalle majoneesia/creme fraichea tms., salsaa ja Nyhtökauraa®.