Veriappelsiini-porkkanarisotto uunissa

Veriappelsiini-porkkanarisotto uunissa

4-6 hengelleVegaaninen, gluteenitonHelppo2h

10 cm pätkä Purjoa
1 rkl Oliiviöljyä*
3 Veriappelsiinia
2 Porkkanaa
100g Pistaasipähkinöitä
1 l Vettä
2 Kasvisliemikuutiota
3 dl Risottoriisiä

*löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme.

Reseptin kirjoittaja | Minska

*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Halkaise ja pese purjo.
  3. Kuullota purjoa oliiviöljyssä.
  4. Leikkaa veriappelsiineista veitsellä kuoret. Paloittele veriappelsiinit.
  5. Raasta porkkanat.
  6. Keitä litra vettä ja lisää kasvisliemikuutiot. Sekoita kunnes kasvisliemikuutiot liukenevat.
  7. Laita uunivuokaan purjo, risottoriisi, veriappelsiinipalat, 5dl kasvislientä ja raastetut porkkanat. Sekoita hyvin.
  8. Paista risottoa uunissa n. 20minuuttia. Sekoita ja lisää kasvislientä. Lisää pistaasipähkinät, sekoita ja paista vielä 20-40min, tai kunnes neste on imeytynyt täysin riisiin. Lisää kasvislientä mikäli riisi ei ole täysin pehmeää ja jatka paistamista, kunnes kaikki kasvisliemi on imeytynyt.

Katso lisää Minskan herkullisia arkiruokia