Helpot ja vegaaniset pinaattiletut ovat tässä! Nämä letut valmistuvat tattarijauhoista ja Oatlyn Havregurt Turkkilaisesta. Kruunaa annos karpalo- tai puolukkasoseella.
150 g pakastepinaattia
3 dl tattarijauhoja
1 dl Oatly Havregurt Turkkilainen -kauragurttia
3 dl Oatly Kaurajuoma*
1 tl leivinjauhetta
0,5-1 tl suolaa
Kaupallinen yhteistyö | Oatly. Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Sulata pakastepinaatti.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi.
- Paista lettupannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.
- Tarjoa heti karpalo- tai puolukkasoseen kanssa.
Hiilijalanjälki: 0,18 kg CO2e per annos
Vinkkejä valmistukseen
*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme