Vegaaniset pinaattiletut

Annoskokon. 14 pientä lettua
Valmistusaika40 min
VaikeusasteHelppo
Vegaaniset pinaattiletut
Helpot ja vegaaniset pinaattiletut ovat tässä! Nämä letut valmistuvat tattarijauhoista ja Oatlyn Havregurt Turkkilaisesta. Kruunaa annos karpalo- tai puolukkasoseella.
150 g pakastepinaattia 3 dl tattarijauhoja 1 dl Oatly Havregurt Turkkilainen -kauragurttia 3 dl Oatly Kaurajuoma* 1 tl leivinjauhetta 0,5-1 tl suolaa

Kaupallinen yhteistyö | Oatly. Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Sulata pakastepinaatti.
  2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi.
  3. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.
  4. Tarjoa heti karpalo- tai puolukkasoseen kanssa.

Hiilijalanjälki: 0,18 kg CO2e per annos

Vinkkejä valmistukseen

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme