Vaniljainen riisipuuropaistos antaa tähteelle jääneelle riisipuurolle uuden elämän. Karamellisoituneet päärynät ja ripaus kanelia tekevät makuelämyksestä täydellisen!
2 dl (tummaa) puuroriisiä
2 dl vettä
1 l Fazer Aito Barista Kaurajuomaa
1 tl suolaa
1 tlk (2 1/2 dl) Fazer Aito Vaahtoutuva Kauravaniljakastike
1 päärynä
2 tl kookossokeria
n 1/2 tl kanelia
Kaupallinen yhteistyö | Fazer Aito
Valmistusohjeet
- Mittaa vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi. Lisää puuroriisi ja anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
- Kaada kaurajuoma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 45 minuuttia välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon suola. Anna jäähtyä hieman.
- Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Sekoita riisipuuro ja vaniljakastike suuressa uunivuoassa. Viipaloi päärynä noin ½ cm:n viipaleiksi. Asettele viipaleet puuron päälle. Ripottele päärynöiden pintaan kookossokeria ja kanelia.
- Paista vaniljainen riisipuuropaistos uunin keskitasolla noin 20 minuuttia kunnes päärynät ovat karamellisoituneet.