Valkosipulinen papu-tomaattipasta

Annoskoko3 hengelle
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Valkosipulinen papu-tomaattipasta
Vegaaninen kasvispasta valmistuu valkopavuista, yrteistä ja tomaateista. Käytä halutessasi gluteenitonta pastaa tai herkullista spelttipastaa. Tämä pasta valmistuu 30 minuutissa.
2 purkkia (380/230g) valmiita valkopapuja 2 rasiaa kirsikkatomaatteja 1 rkl oliiviöljyä* 2 tl valkosipulimurskaa 1 tl suolaa ripaus kuivattua timjamia 200g pastaa* + tuoretta basilikaa + mustapippuria

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
  2. Huuhtele ja valuta pavut. Kuivaa pavut talouspaperin tai pyyhkeen välissä.
  3. Sekoita kulhossa pavut, kirsikkatomaatit, oliiviöljy, valkosipulimurska, suola ja kuivattu timjami. Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla ja levitä marinoidut pavut ja kirsikkatomaatit pellille.
  4. Paista uunissa noin 10-15 minuuttia kunnes kirsikkatomaatit ja pavut ovat hyvin paahtuneita.
  5. Keitä sillä aikaa pasta suolatussa vedessä ja valuta.
  6. Sekoita kaikki ainekset kattilassa, nypi mukaan basilika ja rouhi sekaan mustapippuria.
  7. Tarjoa.

Katso lisää herkullisia arkiruokareseptejä

 

Vinkkejä valmistukseen

*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme: