Vegaaninen kasvispasta valmistuu valkopavuista, yrteistä ja tomaateista. Käytä halutessasi gluteenitonta pastaa tai herkullista spelttipastaa. Tämä pasta valmistuu 30 minuutissa.
2 purkkia (380/230g) valmiita valkopapuja
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
2 tl valkosipulimurskaa
1 tl suolaa
ripaus kuivattua timjamia
200g pastaa
+ tuoretta basilikaa
+ mustapippuria
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen.
- Huuhtele ja valuta pavut. Kuivaa pavut talouspaperin tai pyyhkeen välissä.
- Sekoita kulhossa pavut, kirsikkatomaatit, oliiviöljy, valkosipulimurska, suola ja kuivattu timjami. Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla ja levitä marinoidut pavut ja kirsikkatomaatit pellille.
- Paista uunissa noin 10-15 minuuttia kunnes kirsikkatomaatit ja pavut ovat hyvin paahtuneita.
- Keitä sillä aikaa pasta suolatussa vedessä ja valuta.
- Sekoita kaikki ainekset kattilassa, nypi mukaan basilika ja rouhi sekaan mustapippuria.
- Tarjoa.