Helppo ja terveellinen arkiruoka, jossa yhdistyvät raikkaat kasvikset ja suolainen feta.
1 palsternakka
1 pieni bataatti
1 pieni kesäkurpitsa
1/2 munakoiso
1 pieni porkkana
100g kirsikkatomaatteja
1/2 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl kuivattua oreganoa
1 tl suolaa
+ mustapippuria
150-200g fetaa
+ tuoretta basilikaa
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Pese ja paloittele palsternakka.
- Kuori ja paloittele bataatti.
- Kuutioi kesäkurpitsa melko isoiksi paloiksi.
- Paloittele munakoiso ja porkkana.
- Laita kasvikset, kirsikkatomaatit, punasipuli ja valkosipulit kulhoon ja kaada päälle oliiviöljy ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin.
- Kaada kasvikset uunivuokaan ja paista uunissa n. 30 min.
- Ota vuoka uunista ja laita feta kokonaisena päällimäiseksi.
- Paahda vielä noin 10 min.
- Lisää valmiin paistoksen päälle tuoretta basilikaa.