Soseutetut kikherneet tuovat keittoon rakennetta. Kookosmaitopohjainen tomaattikeitto mausteilla on ihanan lämmittävä ateria.
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
2 tl sokeria
½ tl savupaprikajauhetta
½ tl kurkumaa*
½ tl chilihiutaleita
4 dl kasvislientä
1 tlk tomaattimurskaa (400g)
1 tlk kikherneitä
1 tlk kookosmaitoa (400g)*
½ sitruunan mehu
n ½ tl suolaa
pippuria
(koristeluun: kikherneitä
timjamia
chilihiutaleita)
Reseptin kirjoittaja | Viimeistä murua myöten
Valmistusohjeet
- Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa ne kohtuu hienoksi ja kuullota pannulla oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä.
- Lisää sokeri ja mausteet. Paista minuutin verran lisää.
- Lisää sitten kasvisliemi, tomaattimurska, kikherneet ja kookosmaito. Keittele 10-15 minuuttia.
- Soseuta sauvasekoittimella.
- Purista sekaan sitruunanmehu.
- Lisää maun mukaan suolaa ja rouhaise lopuksi pippuria
Vinkkejä valmistukseen
*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme.