1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 rkl neitsytoliiviöljyä / avocadoöljyä paistamiseen
2 tlk (370 g) kuorittuja kokonaisia tomaatteja esim Mutti
0,5 rkl sokeria
1 tl kuivattua oreganoa
maun mukaan suolaa
maun mukaan (chiliä)
1 dl (kaura)ruokakermaa
maun mukaan tuoretta basilikaa
150g fetaa
Reseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Kuullota valkosipulia pienessä määrässä öljyä paksupohjaisessa kattilassa.
- Soseuta kuoritut tomaatit blenderissä tai sauvasekoittimella ja kaada kattilaan.
- Lisää sokeri, oregano, chili ja basilika. Anna kuplia noin 10 minuuttia pienellä lämmöllä.
- Lisää (kaura)kerma ja murusta feta sekaan ja soseuta keitto tasaiseksi tai anna fetan olla sattumina seassa.