|

Tomaatti-fetakeitto

2021-02-01t00:00:00.000zGluteenitonHelppo15min

1 Valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 rkl Neitsytoliiviöljyä* / avocadoöljyä paistamiseen
2 tlk (370 g) Kuorittuja kokonaisia tomaatteja
Esim
Mutti
0,5 rkl Sokeria*
1 tl Kuivattua oreganoa*
maun mukaan Suolaa*
maun mukaan (chiliä)
1 dl (kaura)ruokakermaa
maun mukaan Tuoretta basilikaa
150g Fetaa

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Kuullota valkosipulia pienessä määrässä öljyä paksupohjaisessa kattilassa.
  2. Soseuta kuoritut tomaatit blenderissä tai sauvasekoittimella ja kaada kattilaan.
  3. Lisää sokeri, oregano, chili ja basilika. Anna kuplia noin 10 minuuttia pienellä lämmöllä.
  4. Lisää (kaura)kerma ja murusta feta sekaan ja soseuta keitto tasaiseksi tai anna fetan olla sattumina seassa.