Tomaatti-fetakeitto

Valmistusaika15 min
VaikeusasteHelppo
|
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna 1 rkl neitsytoliiviöljyä / avocadoöljyä paistamiseen 2 tlk (370 g) kuorittuja kokonaisia tomaatteja esim Mutti 0,5 rkl sokeria 1 tl kuivattua oreganoa maun mukaan suolaa maun mukaan (chiliä) 1 dl (kaura)ruokakermaa maun mukaan tuoretta basilikaa 150g fetaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Kuullota valkosipulia pienessä määrässä öljyä paksupohjaisessa kattilassa.
  2. Soseuta kuoritut tomaatit blenderissä tai sauvasekoittimella ja kaada kattilaan.
  3. Lisää sokeri, oregano, chili ja basilika. Anna kuplia noin 10 minuuttia pienellä lämmöllä.
  4. Lisää (kaura)kerma ja murusta feta sekaan ja soseuta keitto tasaiseksi tai anna fetan olla sattumina seassa.