Tofu-kasviskiusaus

Annoskoko4-5 hlö
Valmistusaika50 min
Tofu-kasviskiusaus
Janssoninkiusauksen kasvisversio on mehevä tofu-kasviskiusaus. Savutofu on erityisen hyvä kinkun korvike, sillä se maistuu melko lihaisalta. Helppoa arkiruokaa kasviksista!
500 g peruna-sipulisekoitusta 100 g pakasteherneitä 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1/2 kesäkurpitsa pieninä paloina 1 tl timjamia + suolaa + mustapippuria 3 dl kaura-/soijaruokakermaa 300 g savutofua (Jalotofu)

Reseptin tekijä | Minska

Valmistus

  1. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannulle. Paistele, kunnes saat kurpitsaan vähän ruskeaa paistopintaa.
  2. Laita peruna-sipulisekoitus ja kuullotetut sipulit ja kesäkurpitsa uunivuokaan. Kuutioi savutofu suikaleiksi. Sekoita vuoassa peruna-sipulisekoitus, sipuli-kesäkurpitsa sekoitus, herneet, kuivattu timjami, suola, mustapippuri ja savutofu.
  3. Kaada päälle kasvikerma.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 30-45 minuuttia.