Janssoninkiusauksen kasvisversio on mehevä tofu-kasviskiusaus. Savutofu on erityisen hyvä kinkun korvike, sillä se maistuu melko lihaisalta. Helppoa arkiruokaa kasviksista!
500 g peruna-sipulisekoitusta
100 g pakasteherneitä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 kesäkurpitsa pieninä paloina
1 tl timjamia
+ suolaa
+ mustapippuria
3 dl kaura-/soijaruokakermaa
300 g savutofua (Jalotofu)
Reseptin tekijä | Minska
Valmistus
- Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannulle. Paistele, kunnes saat kurpitsaan vähän ruskeaa paistopintaa.
- Laita peruna-sipulisekoitus ja kuullotetut sipulit ja kesäkurpitsa uunivuokaan. Kuutioi savutofu suikaleiksi. Sekoita vuoassa peruna-sipulisekoitus, sipuli-kesäkurpitsa sekoitus, herneet, kuivattu timjami, suola, mustapippuri ja savutofu.
- Kaada päälle kasvikerma.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30-45 minuuttia.