Superkaakao

Annoskoko2-4 hengelle
Valmistusaika10 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Foodin
Superkaakao
Kaakao, joka nostaa sinut kattoon! Tämä superkaakao sisältää sekä cordycepsia – joka on ikivanha ja arvostettu rohdossieni – että ruusujuurta.
0,5 tl Foodin pika cordy -jauhetta 1 tl Foodin ruusujuurijauhetta 1 tl Foodin MCT-öljyä 40 g Foodin flow raakasuklaata 3 dl kauramaitoa tai muuta kasvimaitoa 1-2 tl Foodin kookosmannaa 0,5 tl Foodin kanelia 1/8 tl Foodin kardemummaa ripaus laadukasta suolaa ripaus Foodin vaniljajauhetta 1 tl Foodin agavesiirappia
Kaupallinen yhteistyö | Foodin

Valmistus

  1. Sulata suklaa vesihauteessa (Laita kattila liedelle ja kattilaan vettä. Laita vesi kiehumaan. Laita kattilan päälle metallinen pyöreäpohjainen astia, johon laitat ainekset. Tällä tavalla et polta suklaata mutta saat tehtyä kaakaon kätevästi).
  2. Lisää kauramaito ja kaikki muut ainekset. Sekoita vispilällä tasaiseksi ja anna kuumentua vesihauteessa.

 

  • Ruusujuuri eli Rhodiola rosea on pohjolan karuissa oloissa kasvanut erittäin arvostettu yrtti, jota on käytetty jo vuosisatoja. Ruusujuuresta löytyy paljon tutkimuksia ja sen vaikutuksia on tutkittu useamman vuosikymmenen ajan.
  • MCT-öljy on rasva-aineenvaihduntaa tukeva energianlähde.
  • Flow-suklaa on funktionaalinen tumma suklaa, joka sisältää uniikin kombinaation aivoja hierovia ravinteita: Siiliorakasuutetta (lion’s mane), Chocamine-uutetta (teobromiini) sekä vahvaa kurkumiinia.
  • Kookosmanna sisältää paljon kuitua, terveydelle hyödyllisiä puolipitkiä rasvahappoa (MCT), rautaa sekä mangaania. Siinä on myös hurja määrä lauriinihappoa.

Vinkkejä valmistukseen

Ghee on kirkastettua voita, josta on poistettu maidon proteiini ja vesi.