|

Superhelppo tofukiusaus

4 hengelleVegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteenitonHelppo1 h 10 min

500 g Peruna-sipuli sekoitusta (pakasteesta)
300 g Marinoitua tai savutofua
2 dl Kauramaitoa tai kaurakermaa
( Sinistä keijua)
3 rkl Ravintohiivahiutaleita
1 tl Valkosipulijauhetta
1 tl Oreganoa
1/2 tl Timjamia
1/4 tl Mustapippuria

jalotofun marinoidusta tofusta tehtäessä tässä vuoassa on tofusta tullutta suolaa 0.33g/100g. alle 1v:lle ruoan voi tehdä maustamattomasta tofusta. lisää tällöin halutessasi enemmän mausteita.

saat lisää makua lisäämällä tuoretta valkosipulia ja tuoretta timjamia. halutessasi raasta vegejuustoa
joukkoon paistoajan loppuvaiheessa.

Laatikkoruoka on mitä helpointa arkiruokaa – ehkä siksi niitä tulee kiusaus tehdä usein. Tofukiusaus syntyy vain ainekset sekoittamalla ja uuniruoan parasta puolta hyödyntäen eli antaen uunin hoitaa loput. Tätä helpompaa kasvisruokaa saa hakea! Olisiko tässä siis uusi suosikkivuokaruoka?

Reseptin kirjoittaja | Vege it

Valmistus

  1. Sekoita vuoassa keskenään sukaloitu tofu ja perunasipulisekoitus.
  2. Sekoita mausteet kauramaitoon ja kaada vuokaan.
  3. (Halutessasi nostele kejunokareita vuoan päälle)
  4. Paista 200 asteessa 50-60min, kunnes pinta on ruskistunut.
  5. Kanna ruoka pöytään ja nauti siitä, että ruoka oli neljässä stepissä valmis!
Laatikkoruoka on arkiruokaa helpoimmillaan.