Kesän helpoin ja herkuin vegehampurilainen syntyi kaupallisessa yhteistyössä Auranin kanssa. Tempeh on proteiinipitoinen ja helppo hampparitäyte sekä oiva vaihtoehto, mikäli tofulla kikkailu kyllästyttää. Sinappimarinadi on helppo tehdä ja antaa kunnolla makua purilaiselle. Kimchi ja tulinen hummus tuovat potkua ja tekevät tästä kaikkea muuta, kuin tavallisen ja tylsän.
Sinappimarinadi
3 rkl Auran Luomu Makea sinappia 3 rkl öljyä 3 valkosipulin kynttä 2 rkl nestemäistä makeutusta* 1/2 tl mustapippuriaLisäksi
4 hampurilaissämpylää 250 g tempehiä kimchiä chilihummusta rucolaa tai vihreää salaattiaKaupallinen yhteistyö | Auran
Valmistusohjeet
- Murskaa valkosipulit ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Hiero tasaisesti tempeh-viipaleisiin ja anna marinoitua 60 min tai yön yli.
- Paista kuumalla pannulla molemmat puolet rapeaksi.
Vinkkejä valmistukseen
*Reseptissä käytettiin Foodin kookosnektaria mutta mikä vain siirappi käy