Quorn-paistos

Annoskoko2 hlö
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelpohko
Quorn-paistos | Minska reseptit
Millä korvata broileri, kun tekee kasvisruokaa? Vastaus: quornilla. Tämä quorn-paistos maistuu raavaallekin miehelle ja maku on yllättävän lähellä kanaa.
1 pkt Quorn-fileitä (pakaste) 2 punaista paprikaa 1 iso punasipuli oliiviöljyä* paistamiseen kuivattua yrttiä (esim timjami) suolaa* pippuria*

Tsatsiki

turkkilaista jugurttia tai vegaanista maustamatonta jugurttia 1 kurkku 2 valkosipulinkynttä 1/2 sitruunan mehu 2 rkl oliiviöljyä* suolaa* mustapippuria*

Reseptin kirjoittaja | Viimeistä murua myöten

Valmistusohjeet

Paprika-sipulipaistos

  1. Aloita paprikoista ja punasipuleista. Leikkaa paprikat n. 2 x 2 cm siivuiksi. Kuori ja pilko punasipuli karkeiksi palasiksi.
  2. Lisää oliiviöljyä paistinpannulle ja kuumenna se kuumaksi. Lisää kasvikset siihen.
  3. Kuumenna kasviksia ja anna kasvisten paistua siinä itsekseen aina välillä vähän lastalla käännellen. Kasvikset saavat tarttua välillä pannuun kiinnikin, jotta saavat ruskistettua makua.
  4. Lisää mukaan suolaa, pippuria ja kuivattua yrttiä.

 

Tsatsiki

  1. Raasta kurkku hienoksi. Purista kurkkuraasteesta ylimääräiset vedet pois.
  2. Kuori ja silppua valkosipuli hienoksi.
  3. Sekoita ainekset keskenään ja jätä maustumaan.

 

Quorn

  1. Lämmitä quornit pannussa.
  2. Tarjoa quorn paprika-sipulipaistoksen ja tsatsikin kera. Lisää halutessasi mukaan fetaa/juustoa ja salaatinlehtiä. 

Vinkkejä valmistukseen

Vinkki!
Voit lisätä reseptiin myös (vegaanista) fetaa.
Halutessasi voit lisätä salaatinlehtiä kylkeen tai lisätä mukaan vielä paistettuja perunoita, kuten itse tein.