Pohjolan marjat tattaripuuro

Annoskoko4-6 hengelle
Valmistusaika1,5 h
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Foodin
|
Tämä vegaaninen ja gluteeniton ruokaisa tattaripuuro valmistetaan uunissa. Tee helposti itse mantelimaito mantelivoista. Vain 1 rkl Pohjolan marjat -jauhetta vastaa yhtä desilitraa tuoreita marjoja. Tämä puuro on varsinainen terveyspommi!
8 dl vettä 5 rkl mantelivoita 1 omena 2 dl Foodin tattarisuurimoita 3 rkl Foodin Pohjolan marjat -jauhetta 0,5 tl Foodin himalajan ruususuolaa 0,5 tl Foodin kanelia 0,5 tl Foodin jauhettua inkivääriä 1 rkl Foodin agavesiirappia 1/4 tl Foodin vaniljajauhetta + hampunsiemeniä + marjoja ja banaania pinnalle)

Kaupallinen yhteistyö | Foodin

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin mantelimaito: Laita blenderiin vesi ja mantelivoi. Blendaa hyvin.
  2. Raasta omena.
  3. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  4. Huuhtele tattarisuurimot kylmällä vedellä ja kaada ne uunivuokaan. Lisää mantelimaito, marjajauhe, suola, raastettu omena, agavesiirappi ja mausteet. Sekoita.
  5. Paahda puuroa uunissa noin tunti. Ripottele lopuksi puuron päälle hampunsiemeniä ja halutessasi marjoja ja banaania. Anna levähtää hetki.
  6. Tarjoa lämpimänä.