Tämä vegaaninen ja gluteeniton ruokaisa tattaripuuro valmistetaan uunissa. Tee helposti itse mantelimaito mantelivoista. Vain 1 rkl Pohjolan marjat -jauhetta vastaa yhtä desilitraa tuoreita marjoja. Tämä puuro on varsinainen terveyspommi!
8 dl vettä
5 rkl mantelivoita
1 omena
2 dl Foodin tattarisuurimoita
3 rkl Foodin Pohjolan marjat -jauhetta
0,5 tl Foodin himalajan ruususuolaa
0,5 tl Foodin kanelia
0,5 tl Foodin jauhettua inkivääriä
1 rkl Foodin agavesiirappia
1/4 tl Foodin vaniljajauhetta
+ hampunsiemeniä
+ marjoja ja banaania pinnalle)
Kaupallinen yhteistyö | Foodin
Valmistusohjeet
- Tee ensin mantelimaito: Laita blenderiin vesi ja mantelivoi. Blendaa hyvin.
- Raasta omena.
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Huuhtele tattarisuurimot kylmällä vedellä ja kaada ne uunivuokaan. Lisää mantelimaito, marjajauhe, suola, raastettu omena, agavesiirappi ja mausteet. Sekoita.
- Paahda puuroa uunissa noin tunti. Ripottele lopuksi puuron päälle hampunsiemeniä ja halutessasi marjoja ja banaania. Anna levähtää hetki.
- Tarjoa lämpimänä.