Kirpeän sitruunan, kermaisen cashewtahnan ja tuoreen pinaatin yhdistelmä tekee tästä pastasta herkullisen! Pasta on vegaaninen ja myös gluteeniton riippuen mitä pastaa käytät.
Pasta
2 rkl cashewtahnaa 1 luomu sitruuna tai 2 rkl sitruunamehua 1 rkl vettä 1/4 tl suolaa 2 tl ravintohiivahiutaleita 80 g luomu baby pinaattia 100 g pastaa + mustapippuria + suolaa (+ tuoretta persiljaa)Vegeparmesaani (vapaavalintainen)
3 dl kurpitsansiemeniä 0,5 dl ravintohiivahiutaleita 1 tl sipulijauhetta 1 tl valkosipulijauhetta 1 tl suolaaReseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet
- Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu.
- Sekoita kulhossa cashewvoi, 1 rkl sitruunamehua, 1rkl vettä, ¼ tl sitruunankuorta, ¼ tl suolaa ja ravintohiivahiutaleet.
- Laita vesi kiehumaan kattilaan pinaatin ryöppäystä varten.
- Huuhtele pinaatit ja heitä ne noin 20 sekunniksi kiehuvaan veteen ja valuta pinaatit lävikössä.
- Keitä uusi vesi ja lisää siihen ½ tl suolaa. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta.
- Sekoita cashewtahna, ryöpätyt pinaatit ja pasta keskenään. (Hienonna mukaan persilja).
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Halutessasi valmista vegeparmesaania pastan päälle ripoteltavaksi.
Vegaparmesaani (vapaavalintainen)
- Aja kaikki ainekset monitoimikoneessa tai blenderissä murskaksi. Käytä parmesaanin tapaan. Säilytä jääkaapissa.