Uusista perunoista ja tuoreherneistä valmistuvan perunasalaatin maku vain paranee jääkaapissa. Tähän salaattiin sopiikin hyvin jääkaapin eiliset, kylmät perunat. Kruunaa perunasalaatti maukkaalla salaatinkastikkeella ja nauti!
Perunsalaatti
1 kg uusia perunoita 0,5 l herneitä 100 g cashewpähkinöitä 1-2 kpl punasipulia + kevätsipulin varsia 1ruukku romaine-salaattiaSalaatinkastike
0,75 dl oliiviöljyä 0,5 dl omenaviinietikkaa 1 rkl agavesiirappia tai muuta nestemäistä makeutusta ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 1-3 tl Dijon-sinapiaReseptin kirjoittaja | Minska
Valmistusohjeet:
- Keitä perunat kypsäksi ja anna jäähtyä kokonaan. Puolita tarvittaessa. Voit halutessasi myös paistaa perunat kevyesti pannulla.
- Kuori tuoreherneet (voit halutessasi käyttää myös pakasteherneitä).
- Paahda cashewpähkinät pannulla.
- Hienonna sipuli ja romaine-salaatti
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon.