Perunasalaatti

Perunasalaatti

4 hlöVegaaninen, gluteenitonHelppo60 min

Perunsalaatti

1 kg Uusia perunoita
0,5 l Herneitä
100 g Cashewpähkinöitä*
1-2 kpl Punasipulia + kevätsipulin varsia
1ruukku Romaine-salaattia

Salaatinkastike

0,75 dl Oliiviöljyä*
0,5 dl Omenaviinietikkaa
1 rkl Agavesiirappia tai muuta nestemäistä makeutusta
½ tl Suolaa*
½ tl Mustapippuria*
1-3 tl Dijon-sinapia

Reseptin kirjoittaja | Minska

 

 

Valmistusohjeet:

  1. Keitä perunat kypsäksi ja anna jäähtyä kokonaan. Puolita tarvittaessa. Voit halutessasi myös paistaa perunat kevyesti pannulla.
  2. Kuori tuoreherneet (voit halutessasi käyttää myös pakasteherneitä).
  3. Paahda cashewpähkinät pannulla.
  4. Hienonna sipuli ja romaine-salaatti
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Inspiroidu muista kesäisistä resepteistä: