Peruna-kukkakaalicurry

Peruna-kukkakaalicurry

4 annostaVegaaninen, maidoton, gluteenitonHelppo45 min

500 g Kiinteitä perunoita
1 Pieni kukkakaali
1 rkl Keltaista thai-currytahnaa
4 rkl Öljyä
1 rkl Garam masalaa
3/4 tl Suolaa
1 tlk (230 g) Kikherneitä
100 g Herneitä

Tarjoiluun

1-2 dl Cashewpähkinöitä paahdettuna
1/2 ruukku Tuoretta korianteria
1-2 dl kaurafraichea tai paksua maustamatonta kauragurttia

Kaupallinen yhteistyö | Oomi Energia

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilma) tai 200 asteeseen (tasalämpö).
  2. Pese perunat juuresharjalla ja paloittele suupalan kokoisiksi paloiksi. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi.
  3. Sekoita laakeassa kulhossa mausteet ja öljy. Hiero öljy-mausteseos kauttaaltaan peruna- ja kukkakaalikuutioiden pintaan.
  4. Levitä kasvikset väljästi leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Käytä tarvittaessa kahta peltiä.
  5. Paahda noin 15-20 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat pintaansa hieman väriä.
  6. Huuhtele ja valuta kikherneet. Levitä kikherneet ja herneet pellille perunoiden ja kukkakaalien sekaan. Paahda vielä 5 minuuttia.
  7. Viimeistele peruna-kukkakaalicurry paahdetuilla cashewpähkinöillä, tuoreella korianterilla ja kaurafraichella.

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Katso lisää reseptejä